Hem och Villalarm | Protexus AB


Har du frågor om larm?
Kundtjänst |
0526 -130 30

Tempest Security Larmcentral

Protexus samarbetar med Securitas Larmcentral

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA

 

Start
Om oss
Hemlarm
Kameraövervakning
PowerMaster-10
Visonic-GO App
Powermax Complete
Powermax Pro
Powermax+
Larmcentral
Tillbehör Powermax
Offert och Rådgivning
Samarbetspartners
Köp & Leveransvillkor
Integritetspolicy (GDPR)
Kontakt

Köp & leveransvillkor

Köpvilkor
Protexus AB (556624-6103) bedriver verksamheten för Protexus.se. Nedanstående köpevillkor gäller vid beställning från vår webbplats Protexus.se
För att handla hos oss skall man vara över 18år. Alla priser anges inklusive moms.

Säkerhet

För att öka våra kunders trygghet vid köp har vi infört följande rutiner för att öka säkerheten vid köp.
Kunduppgifter sparas endast till nödvändig hantering av order, för mer information läs vår integritetspolicy. Leveranserna har ett högt varuvärde och därför levererar vi alltid paket via ditt närmaste utlämningsställe oavsett betalningssätt, så att du tryggt hämtar ut ditt paket.

Leverans
Alla produkter som visas på Protexus.se finns normalt i lager för omgående leverans. Vi reserverar oss dock för för slutförsäljning samt för eventuell restnotering hos våra leverantörer. Om en vara blir restnoterad, innebär detta en försening i din beställning och om du då väljer att avbeställa den via vår kundtjänst så tas inga avgifter ut. Vid beställning av våra "nyckelfärdiga larm" levererar vi larmsystemet programmerat och anpassat så att du kan montera och använda ditt larm omgående. Leveranstiden för "nyckelfärdiga larm" är 3-7 arbetsdagar.

Transport
Protexus.se
 skickar normalt alla paket med Schenker. Om varan skadats under transporten skall du meddela vår Kundtjänst snarast.. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du ekonomisktansvarig, detta gäller dock inte om du skickar en reklamation eller felexpedition tillbaka till oss - då står vi som ekonomiskt ansvariga!
Det är ett krav att alla paket skall hämtas ut med giltigt legitimation dvs IDkort, körkort eller pass. Om mottagaren av paketet saknar giltigt legitimation kan dessvärre paketet inte hämtas ut. Om du valt att betala ditt köp genom postförskott kommer du att få betala ordersumman när du hämtar ut din beställning hos utlämningsstället.

Fraktkostnad
Vid beställning
av varor med ett värde över 1 000kr skickar vi din beställning fraktfritt inom Sverige. Vid order understigande 1 000kr tillkommer en fraktkostnad om 59kr.

Erbjudanden
Erbjudanden gäller så långt lagret räcker eller tills slutdatum. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker.

Orderbekräftelse
Vid beställning av larm skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så tveka inte att kontakta vår kundtjänst. I orderbekräftelsen finns även ett antal frågor som du ska besvara för att vi skall kunna göra ditt larm "nyckelfärdigt", programmeras och förberedas. Skicka därför ett svar på din orderbekräftelse snarast efter att du mottagit den så att din order kan förberedas så snart som möjligt. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst. Vill du annullera eller ändra något i din order ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt.

Leveranstid
Normal leveranstid från Protexus.
se är ca 3-7 arbetsdagar för beställningar gjorda med faktura eller Postförskott. Väljer man dela upp betalningen kan det ta lite längre tid eftersom en ansökan måste göras hos kreditbolaget.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer.

Betalningsvillkor

-          Faktura 15 dagar efter godkänd kreditupplysning.

-          Postförskott.

-          Delbetalning efter godkänd ansökan hos kreditbolaget.

Protexus AB | Kundtjänst 0526-130 30 | e-post info@protexus.se | www.protexus.se

Polisgodkänd Larminstallatör
Innehar tillstånd för larminstallationsverksamhet
Dnr AA 578-79593-2010

 

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA