Hem och Villalarm | Protexus AB


Har du frågor om larm?
Kundtjänst |
0526 -130 30

Tempest Security Larmcentral

Protexus samarbetar med Securitas Larmcentral

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA

 

Start
Om oss
Hemlarm
Kameraövervakning
PowerMaster-10
Visonic-GO App
Powermax Complete
Powermax Pro
Powermax+
Larmcentral
Tillbehör Powermax
Offert och Rådgivning
Samarbetspartners
Köp & Leveransvillkor
Kontakt

Tempest Security

Tempest Larmcentral

Larmövervakning med bildverifiering
En väldigt populär tjänst som många kunder använder idag är larmmottagning med bildverifiering. Denna tjänst innebär att larmcentralen förutom larmhändelsen också får bilder från installerade kameradetektorer vid larm. Dessutom kan du som kund också få bildsekvens direkt till din telefon via app och e-post. Med hjälp av bildverifiering kan man lättare vidta rätt åtgärd och avgöra om ett larm är falskt eller skarpt och undvika onödiga utryckningar.

Tillskillnad från de flesta larm på marknaden så går kommunikationen till larmcentralen som datatrafik över GPRS (IP) vilket är säkrare än analog överföring i GSM-nätet.

Åtgärd vid larm
Om larmet löser ut, följer operatörerna hos larmcentralen en åtgärdsinstruktion som du kan vara med och anpassa efter ditt behov. En vanligt förekommande rutin är att man ringer bostaden för att kontrollera om användaren av misstag utlöst larmet, operatören kommer att kontrollera din behörighet genom att fråga efter din personliga kod. Svarar ingen i bostaden söker man övriga kontaktpersoner som knutits till anläggningen. Om ingen kan nås skickar man väktare eller fortsätter att söka kontaktperson beroende på vad man kommit överens om i åtgärdsinstruktionen. Tempest larmcentral samarbetar samarbetar med lokala och rikstäckande väktarbolag, så att den som finns närmast till hands kan skickas ut för att kontrollera just din adress.

Om kameradetektor har utlöst larmet kommer operatören att mycket snabbt kunna se vad som orsakar larmet och snabbt vidta rätt åtgärd t.ex. larma Räddningstjänsten vid verifierad brand.

Vad vill du att larmcentralen skall göra om ditt larm går?
Som kund hos Tempest Security Larmcentral har du stora möjligheter att påverka val av åtgärd om ett larm går och du gör tillsammans med vårt kundcenter upp den lösning som passar ditt boende bäst.

Smart och prisvärt - fria utryckningar
I larmtjänsten hos Tempest Larmcentral ingår fria utryckningar, vid konstaterat inbrott eller skadegörelse. I jämförelse med många andra alternativ på marknaden får du en mycket prisvärd larmövervakning till ett av de absolut förmånligaste priserna på marknaden.

 

Tempest larmcentral
 

Ordinarie prislista privatkund

- Larmmottagning med bildverifiering :110kr/mån

- Anslutningsavgift 495kr

- 1års avtal med 1 månads uppsägningstid

Prova Tempest larmcentral fritt i 3 månader
När du beställer larm bjuder vi på 3 fria månader hos Tempest Larmcentral. När "prova på" tiden gått ut väljer du om du vill fortsätta tjänsten eller sköta övervakningen själv. Dessutom bjuder vi anslutningsavgiften!

 

 

 

Protexus AB | Kundtjänst 0526-130 30 | e-post info@protexus.se | www.protexus.se

Polisgodkänd Larminstallatör
Innehar tillstånd för larminstallationsverksamhet
Dnr AA 578-79593-2010

 

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA