Hem och Villalarm | Protexus AB


Har du frågor om larm?
Kundtjänst |
0526 -130 30

Tempest Security Larmcentral

Protexus samarbetar med Securitas Larmcentral

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA

 

Start
Om oss
Hemlarm
Kameraövervakning
PowerMaster-10
Visonic-GO App
Powermax Complete
Powermax Pro
Powermax+
Larmcentral
Tillbehör Powermax
Offert och Rådgivning
Samarbetspartners
Köp & Leveransvillkor
Kontakt

Skall du skaffa hemlarm ?

För att göra det lätt för våra kunder levererar vi "nyckelfärdiga" hemlarm.
Det innebär att vi tar hand om alla inställningar, installerar SIM-kort och upprättar dokumentation och anpassar larmet efter dina behov och önskemål innan leverans.


Tack vare detta koncept så kan du själv montera och börja använda larmet direkt. Du slipper installationsavgifter och hyresavtal och blir inte "operatörslåst".

Skulle du behöva du hjälp under installationen eller senare har du tillgång till vår tekniksupport via telefon och e-post.

Du väljer själv om ditt hemlarm skall vara anslutet till en larmcentral med väktartjänster eller kopplas direkt till dig och dina kontaktpersoner.

Inbrottslarm för bostad kallas vanligtvis för villalarm eller hemlarm, givetvis är innebörden den samma, ett trådlöst larm som skyddar din bostad mot inbrott och brand

 

Våra hemlarm - färdiga paketlösningar som du enkelt installerar själv

PowerMaster-10 inbrottslarm

Kampanj på villalarm !

PowerMaster-10 G2 "Lite Basic"

Marknadens vassaste trådlösa larm i utförande utan kameradetektor. Lämpligt till mindre bostäder, kontor och liknande. För lite större objekt kan det vara en bra idé att utöka med extra sensorer och tillbehör. som t.ex. rörelsedetektor till öppna ytor och magnetkontakter till altandörrar osv.

App och SIM-kort ingår!
Fjärrstyr ditt larm via SMS eller APP


Vill du komplettera ditt larm ytterligare lämnar vi dessutom 20% rabatt på sensorer och tillbehör.

Ord.pris 8 990,00
Kampanjpris 6 595,00 | 0kr/mån

Mer information hittar du här

 

Villalarm med kamera

PowerMaster-10 G2 "Basic"

Vårt grundpaket i PowerMaster-10 serien kallar vi "basic". Denna lösning är en bra grund för säkerheten i den minde bostaden, kontoret eller liknande. För lite större objekt kan det vara en bra idé att utöka med extra sensorer och tillbehör. som t.ex. kameradetektor, magnetkontakter till altandörrar osv.

App och SIM-kort ingår!
Fjärrstyr ditt larm via SMS eller APP

Vill du utöka skyddet ytterligare lämnar vi dessutom 20% rabatt på sensorer och tillbehör.

Ord.pris 9 990,00
Kampanjpris 7 495,00 | 0kr/mån

Mer information hittar du här

 

Larm med kamera och touch-panel - PowerMaster

PowerMaster-10 G2 "Touch-plus"

Denna paketkonfiguration med touch-panel är redan en favorit, kanske marknadens snyggaste manöverpanel i touchutförande. Med rökdetektorn kan larmet varna och larma vid rökutveckling. Dessutom används rökdetektorn som trådlös larmsiren vid inbrottslarm.  För lite större objekt kan det vara en bra idé att utöka med extra sensorer och tillbehör. som t.ex. kameradetektor, magnetkontakter till altandörrar osv.

App och SIM-kort ingår!
Fjärrstyr ditt larm via SMS eller APP

 

Vill du utöka skyddet ytterligare lämnar vi dessutom 20% rabatt på sensorer och tillbehör.

Ord.pris 11 585,00
Kampanjpris 8 595,00 | 0kr/mån

Mer information hittar du här

 

PowerMaster-10 G2 "villa edition"

Ett utökat paket med extra kameradetektor och en rökdetektor för brandvarning. Denna lösning är bra bas för säkerheten i den normalstora villan, radhuset osv. Rökdetektorn används också som en trådlös larmsiren vid inbrottslarm.

App och SIM-kort ingår!
Fjärrstyr ditt larm via SMS eller APP

Vill du utöka skyddet ytterligare lämnar vi dessutom 20% rabatt på sensorer och tillbehör.


Ord.pris 13 080,00
Kampanjpris 9 595,00

Läs mer om kampanjen

 

Dela upp betalningen


 

Dela upp betalningen
När du köper ditt larm istället för att hyra så kommer du att spara stora pengar på sikt. Många betalar idag mellan 300-400kr per månad för sitt larm och det blir på bara några år ganska stora summor, ett larmabonnemang för 300kr/månaden blir 18 000kr på bara 5 år.

Givetvis får du ta en högre engångskostnad för utrustningen om du köper ditt larm. Många av våra kunder väljer att dela upp betalningen. Vi tillhandahåller delbetalningslösningar från 6-60 månader. Vid beställning kan du välja om du vill använda delbetalning och hur lång tid du vill betala över.

 


 

 
Viktig information om trådlösa larm


Godkända hemlarm - rekommenderas av SSF

Idag är det endast ett fåtal trådlösa villalarm som är s.k. godkända larm vilket innebär att de  rekommenderas av SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen).

Våra centralenheter Powermax+, Powermax Complete,  Powermax PRO och PowerMaster rekommenderas av SSF och uppfyller därmed hårda krav och normer för att ge konsumenten trygghet.
För att bli en rekommenderad larmprodukt måste larmet certifieras av Svensk Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC) som utför de tester och avprovningar som ligger till grund för rekommendationen.

En viktig egenskap för ett hemlarm är vilken radiofrekvens larmet sänder på. Den senaste standarden är 868mhz som är en reglerad frekvens. Äldre och enklare larm använder ofta 433mhz som är mer utsatt för störning från andra trådlösa sändare som från. Förutom vilken frekvens larmet använder är det viktigt att systemet har övervakning av kommunikationsproblem, störning, sabotage, lågt batteri och strömavbrott så att du kan lita på att ditt larm fungerar.

 


Huvud
syftet med ett larm är att avskräcka och förebygga inbrott.

Att installera eller hemlarm är en av de mest effektiva åtgärderna när det gäller att förebygga inbrott i bostad, varför? Jo, det är helt enkelt lättare och framför allt mindre riskfyllt att göra inbrott i ett hus som inte har inbrottslarm.

De främsta uppgifterna för ett hemlarm är att förebygga inbrott och skada samt att kunna upptäcka ett inbrottsförsök så tidigt som möjligt för att med sirener avbryta inbrottsförsöket. I nästa steg handlar det om att rapportera larmhändelsen till användaren. Detta kan larmet göra direkt till användarens förvalda telefonnummer eller till en larmcentral som sedan kontaktar användaren och vid behov skickar väktare.

Ansluta hemlarm till larmcentral

Larmcentral & väktartjänster


När du köper och äger ditt larm bestämmer du själv om några tjänster för larmövervakning och åtgärd med väktare skall knytas till ditt larm. Larmcentralens uppgift är att övervaka ditt larm och vidta åtgärder vi larmhändelser t.ex. ringa kontaktpersoner eller skicka väktare osv. Hur larmcentralen skall agera bestäms i en åtgärdsrutin som du som kund i samråd med larmcentralen tar fram.

Vi har valt att samarbeta med Securitas och Falck Larmcentraler för att kunna erbjuda våra kunder larmcentralstjänster av högsta kvalité. Vill du ansluta ditt larm till någon av våra samarbetspartners levereras ditt larm klart för anslutningen. Vi tar även hand om kontakten med larmcentralen för att göra det enkelt för er.

>> Läs mer om larmcentralstjänster här
 

 

Protexus AB | Kundtjänst 0526-130 30 | e-post info@protexus.se | www.protexus.se

Polisgodkänd Larminstallatör
Innehar tillstånd för larminstallationsverksamhet
Dnr AA 578-79593-2010

 

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA