Hem och Villalarm | Protexus AB


Har du frågor om larm?
Kundtjänst |
0526 -130 30

Tempest Security Larmcentral

Protexus samarbetar med Securitas Larmcentral

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA

 

Start
Om oss
Hemlarm
Kameraövervakning
PowerMaster-10
Visonic-GO App
Powermax Complete
Powermax Pro
Powermax+
Larmcentral
Tillbehör Powermax
Offert och Rådgivning
Samarbetspartners
Köp & Leveransvillkor
Integritetspolicy (GDPR)
Kontakt

 


 

Lövestad larmcentral är en oberoende certifierad larmcentral och en av de snabbast växande larmcentralerna i Sverige idag. Larmcentralen kan med den senaste tekniken erbjuda larm och kameraövervakningstjänster till både privatpersoner och företag över hela landet.

En av fördelarna med en oberoende aktör är att vi upplever det enklare att skräddarsy åtgärder med lokala bevakningsföretag som i vissa fall kan erbjuda en högre närvaro lokalt än de större aktörerna vilket passar Protexus verksamhet då vi tycker det är viktigt att man så långt som möjligt anpassar produkter och tjänster efter kundens behov.

Åtgärd vid larm
Vid larmhändelse följer operatören på larmcentralen en åtgärdsinstruktion som du kan vara med och anpassa efter era behov. En vanlig rutin är att man ringer bostaden för att kontrollera om ni av misstag utlöst larmet, operatören kommer att kontrollera din behörighet genom att fråga efter din personliga kod.
Svarar ingen i bostaden söker man dig och dina kontaktpersoner på mobiltelefon. Om ingen kan nås skickar man väktare eller fortsätter att söka kontaktperson beroende på vad man kommit överens om i åtgärdsinstruktionen. Om kameradetektor har utlöst larmet kommer operatören att mycket snabbt kunna se vad som orsakar larmet och snabbt vidta rätt åtgärd.

Betala för det du använder
När du själv eller någon av dina kontaktpersoner inte har möjlighet att kontrollera bostaden vid larmhändelse kan larmcentralen sända väktare till platsen för en kontroll. En väktarutryckning kostar mellan 990-1400kr beroende på vilket bevakningsföretag som finns på orten. Då vi inte arbetar med så kallade "fria utryckningar" (vilket innebär att kunden får betala ett högre pris där man tar höjd för eventuella utryckningar), kommer du bara att betala för det du faktiskt använder, larmövervakningen.

 

Prislista larmcentralstjänster

Privat (priser inklusive moms)

-
Abonnemangskostnad larmmottagning :80kr/mån

- Tilläggstjänst bildverifiering: 0kr/mån

- Anslutningsavgift 250kr

 

Företag (priser exklusive moms)

- Abonnemangskostnad larmmottagning :120kr/mån

- Tilläggstjänst bildverifiering: 0kr/mån

- Anslutningsavgift 350kr

 

>> Kontakta oss om du har frågor om uppkoppling till larmcentral

Protexus AB | Kundtjänst 0526-130 30 | e-post info@protexus.se | www.protexus.se

Polisgodkänd Larminstallatör
Innehar tillstånd för larminstallationsverksamhet
Dnr AA 578-79593-2010

 

Protexus har tilldelats det högsta kreditbetyget AAA